Rólunk

Még nincs egy éve annak, hogy elindítottuk első webáruházunkat a www.okostir.hu –t. Nem titkolt célunk az volt, hogy a minőséget és az elérhető árakat szem előtt tartva, elsősorban újrahasznosítással előállított termékeinkkel, legyen szó babzsák töltésről vagy könnyűbetonozásról, megfelelő alternatívát kínáljunk annak az egyre szélesedő vásárlóközönségnek, akik számára döntéseik meghozatalakor a környezettudatosság, mint szempont, fontos kritérium.

Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük az eddigi bizalmatokat és visszajelzéseiteket!

A bizalmatokról nem csak a szavakká formált pozitív visszajelzéseitek árulkodnak, hanem az is, hogy az oldal indulása óta eltelt nem egészen egy évben folyamatos növekedést mutat azoknak a vásárlóknak a száma, akik újrarendelik tőlünk a korábban vásárolt termékeket, vagy a más területen használható terméket is tőlünk vásárolják meg.

A visszajelzéseitek nagy segítséget jelentettek számunkra abban, hogy az igényeiteknek megfelelően tudjuk javítani a szolgáltatásunk színvonalát, bővíteni a kínálatunkat.

Az indulás óta eltelt idő alatt nem csak a kínálatunk bővült, hanem kis csapatunk is, aminek köszönhetően több időt tudtunk szentelni annak, hogy az eddig alapvetően az újrahasznosításra építő modellünket újragondoljuk, kibővítsük.

A szemléletünk nem változott! Továbbra is az motivál minket, hogy a környezettudatosságot szem előtt tartó alternatívákat tegyünk elérhetővé számotokra.  Ennek keretében az újrahasznosítással előállított termékek mellett szeretnénk elérhetővé tenni számotokra olyan lehetőségeket is, amikkel az otthonotok energiahatékonyságát növelhetitek.

Ez lehet egy új otthon, amit az általunk kínált, magas energiahatékonyságot eredményező passzívház elemekből építtettek meg, vagy a meglévő otthonotok hőszigetelése, amihez a hőszigetelő rendszert immáron nálunk is elérhetitek. Hiszen az újrahasznosított erőforrásnál csak az el sem használt az, ami környezettudatosabb! Ezek a megoldások pedig ennek eléréséhez adják meg számotokra a lehetőséget!

Annak érdekében, hogy a jövőben is a vásárlási célotoknak megfelelően, az eddig megszokott könnyen áttekinthető módon használhassátok webáruházainkat, úgy döntöttünk, hogy meghagyva a könnyű átjárási lehetőséget az oldalak között, külön választjuk a felületeket, ahol a babzsák töltéshez (www.okostir.hu) és az építési, szigetelési és könnyűbetonozási munkálatoknál használható termékeinket (www.okostirbau.hu) megismerhetitek és megvásárolhatjátok.

Bízunk benne, hogy az új struktúra elnyeri tetszéseteket. Ahogy eddig, úgy a jövőben is változatlanul számíthattok a segítségünkre, ha az oldalakon elérhető információkon túl, további segítségre volna szükségetek a megfelelő döntés meghozatalához.

Üdvözlettel,

a Mecsekstir Bt. csapata